även om jag inte har skrivit på ett tagsmiley. Hur är det ute i världen då?

Här på kontoret vid datorn börjar högarna med papper o böcker bli lite för storasmiley . Jag har fått ihop en del men inte tillräckligt, på måndag har vi handledning o 80% ska vara klartsmiley…… Kanske inte får ihop det riktigt men ska skriva ordentligt i morgonsmiley.

Idag har jag tränat hund…..dvs Fenja.

Hon har först fått gå ett spår som Therese gick åt oss, jag lade ett till hennes schäfer. Fenja jobbade på rätt skapligtsmiley, hon tycker ju det är så kul. Några pinnar fick hon ihop, dock inte alla tyvärr smileymen men.

Sen bar det av t Solna- Sundbybergs BK för att träna med några domare jag känner till. Vi kommenderades lydnad – fritt följ, inkallning (i snigelfart) och framåtsändande (i snigelfart). Fenja har varit piggare…smiley….typiskt när vi kommit med på flera tävlingar…….Jag vet att hon kan smileysmiley!

Vi tävlade i Eskilstuna i söndags, spåret gick fort, 18 min, en missad pinne men framspår! Det kändes som vi var på G smiley!!!

Lydnaden….fria följet gick bra, 9:or =helt OK smiley, sen……kom snigeln i Fenja fram..smiley..

O uppletandet tänker jag inte ens nämnasmiley! Jag hade verkligen förhoppningar i början men de grusades med tiden…..

Fenja gull….ryck upp dig nu ordentligt till på lördag!

smiley